Armoedefonds in gesprek met SchuldHulpMaatje

Steeds meer mensen krijgen te maken met financiële problemen. Irene Verspeek van het Armoedefonds ging daarover in gesprek met Nathalie Zanen, Maatje bij SchuldHulpMaatje in Oss en Bernheze.

Lees verder:

Normaal gesproken gaat Nathalie thuis langs bij mensen die het overzicht op hun geldzaken kwijt zijn. Gewoon aan de keukentafel, met een kop koffie of een glaasje fris. Maar op welk moment schakel je nou een Maatje in? En hoe hoog is de drempel? In gesprek kwam Irene er achter dat de drempel in werkelijkheid een stuk lager is, dan veel mensen denken. Advies van Nathalie: lig je wakker van je geldzaken? Neem dan contact met ons op en meld je aan!

Met de steun van het Armoedefonds kunnen we met regelmaat nieuwe Maatjes opleiden. We zijn erg blij met die steun!