(junior) Relatiebeheerder binnendienst (32 uur)

Wie ben je?

Je bent een echte teamspeler, klantgericht, dienstverlenend, collegiaal en werkt nauwkeurig en zelfstandig. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel, bent proactief, je weet van aanpakken en houdt wel van een uitdaging. Het werken met Office365 is voor jou geen probleem en je weet je weg goed te vinden in CRM systemen. Je kunt goed luisteren en hebt brede kennis van de kerkelijke kaart. Je bent goed in het organiseren van je eigen werkzaamheden en communicatief vaardig om met elkaar de gestelde doelen te behalen.

Wat ga je doen?

Je levert een bijdrage aan het uitvoeren van het meerjarenbeleidsplan en het daar bijbehorende jaarplan. Jouw focus is het ondersteunen van de buitendienst en het onderhouden van contacten met onze lokale bestuurders. Je kunt daarbij denken dat je verantwoordelijk bent voor het beantwoorden van vragen via de telefoon en email, het beheer, inrichting en het bijhouden van de CRM systemen.
Je ziet kansen bij huidige relaties voor acquisitie en helpt mee in het proces wanneer een nieuwe locatie aan het SchuldHulpMaatje netwerk wil aansluiten.
Je schakelt op tijd andere collega’s in waar nodig en incidenteel wordt van je gevraagd om locaties mede te bezoeken. Daarnaast vind je het geen probleem om incidenteel buiten kantooruren te werken vanwege bezoek of andere georganiseerde bijeenkomsten.

Wat breng je mee?

  • Een werk- en denkniveau op MBO+/HBO;
  • Een enthousiaste persoonlijkheid;
  • Een meelevend lid van een christelijke geloofsgemeenschap;
  • Een flexibele houding en je voelt je thuis in een steeds wisselende situatie zonder daarbij de focus te verliezen.

Wat bieden we je?

  • Een goede werksfeer in een enthousiast team;
  • Een voor ons nieuwe manier van werken, waarbij we gedeeltelijk vanuit huis werken en vanuit ontmoetingsplekken verspreid over het land;
  • De ruimte om jezelf te (blijven) ontwikkelen en ruimte voor eigen initiatief;
  • Een tijdelijk dienstverband voor de periode van een jaar, met de intentie tot verlenging;
  • Een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring.

Geïnteresseerd?

Stuur jouw motivatie en CV dan vóór 5 maart 2021 naar de HRM afdeling t.a.v. mariette.hulsbergen@schuldhulpmaatje.nl.

Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Trudy Doornhof, teamcoördinator en relatiebeheerder, via 06-38893035 of via de mail naar trudy.doornhof@schuldhulpmaatje.nl.