Wat is Geldfit?

Jouw Route naar Financiële Gezondheid

Financiële fitheid is meer dan cijfers en saldo’s; het gaat om een gevoel van controle, begrip en de mogelijkheid om keuzes te maken die resulteren in een bloeiend leven voor jou en je gezin. Geldfit staat aan je zijde om je te ondersteunen bij iedere stap richting financiële gezondheid, of je nu uitdagingen het hoofd biedt of wegen zoekt om je geld slimmer te beheren.

Geldfit: Jouw Financiële Kompas

Geldfit fungeert als jouw persoonlijke financiële kompas, met een uitgebreide sociale kaart van preventieve en curatieve interventies op het gebied van financiële gezondheid. Of je nu preventief je financiële vaardigheden wilt versterken of je bevindt in een situatie waar je snel actie moet ondernemen om financiële problemen het hoofd te bieden, Geldfit heeft de middelen en de expertise om je te ondersteunen.

Een persoonlijke aanpak bij geldzaken

Elke financiële situatie is uniek. Daarom biedt Geldfit op maat gemaakte oplossingen. je nu worstelt met schulden, of gewoon slim wilt sparen, Geldfit zet zich in om je de juiste richting op te sturen met begrip en zonder vooroordelen. Je kan direct contact opnemen via de chat of bel naar 0800-8115. Of doe de Geldfit-test. Met behulp van deze korte online vragenlijst krijg je interessante informatie en tools.

Gratis en vrijblijvend advies

Geldfit staat voor iedereen klaar, gratis en zonder kleine lettertjes. Het doel van Geldfit is om je financiële vaardigheden te versterken, zodat je zelfverzekerd je financiën kunt beheren. Ze zijn hier om je bij te staan, niet om je te beoordelen.

Beste hulp bij financiële fitheid

Geldfit is van Stichting NSR (Nederlandse Schuldhulproute). Stichting NSR (Nederlandse Schuldhulproute) is een samenwerking tussen gemeenten, bedrijven en (hulp)organisaties. Deze samenwerkingen zorgen ervoor dat je, ongeacht je vraag, toegang hebt tot de beste hulp die beschikbaar is.

Schuldhulp route

Geldfit erkent de diversiteit van financiële behoeften over verschillende levensfasen en beroepsgroepen heen. Voor jongeren die hun eerste stappen zetten in financiële onafhankelijkheid bieden we richtlijnen die hen helpen verstandige financiële gewoonten te ontwikkelen. Ondernemers, die vaak geconfronteerd worden met fluctuerende inkomsten en uitdagende budgetten, kunnen rekenen op maatwerkadvies dat is ontworpen om zowel hun zakelijke als persoonlijke financiële gezondheid te versterken.

Bij Geldfit ben je geen statistiek. Je bent een individu met dromen, uitdagingen en doelen. Ze zijn hier om je te voorzien van de kennis, de tools en de steun die je nodig hebt om een financieel fitte en hoopvolle toekomst tegemoet te gaan. Neem de stap en ontdek hoe Geldfit jouw persoonlijke financiële situatie kan transformeren.