Nieuw-Educatiebrochures en promotiemateriaal MoneyFit

Op de leidersdag liggen er voor elke locatie pakketjes klaar om mee te nemen: educatiebrochures en promotiemateriaal voor MoneyFit, het nieuwe jongerenprogramma van SchuldHulpMaatje. Vergeet niet om ze mee te nemen.

Educatiebrochures
De educatiebrochures bevatten inlegvellen die overzicht geven over opleidingen, handboeken en werkboeken en wat je allemaal kunt vinden op de online portal. Maatjes kunnen de inlegvellen in hun cursusmap doen. Ze kunnen dan makkelijk nakijken welke hulpmiddelen zij kunnen aanboren.

Coördinatoren en bestuursleden ontvangen het overzicht in een map. Deze is ook heel geschikt om te laten zien aan partners. Het overtuigt hen van de deskundige toerusting en begeleiding van de vrijwilligers van SchuldHulpMaatje.