Contact

Contact

Landelijk Servicepunt SchuldHulpMaatje

Bezoekadres kantoor:
Flevoweg 13, 2318 BZ Leiden
Telefoonnummer: 071 – 2 000 100
E-mail: info@schuldhulpmaatje.nl

Heb je hulp nodig?

Ga dan naar www.uitdeschulden.nu en meld je aan met de rode knop HELP op de homepage.

Ben je tussen de 16 en 25 jaar? Ga naar www.moneyfit.nl

Een van onze vrijwilligers belt je dan terug om een afspraak te maken. Wanneer SchuldHulpMaatje niet in jouw woonplaats actief is, verwijzen wij je naar andere hulpverleners.

Anderen helpen?

Wist je dat bijna iedereen wel iemand kent met schulden? De meeste mensen hebben anderen nodig om hun schuldenprobleem aan te pakken. Lees op eerstehulpbijschulden.nl hoe mensen zoals jij en ik in de schulden kunnen raken, hoe hoog het schuldenrisico in jouw buurt is en hoe je veilig kunt helpen.

Overweeg je om Maatje te worden, kijk dan op onze pagina Vrijwilliger worden.

Voor de pers

Voor vragen over SchuldHulpMaatje of interviewverzoeken kunnen journalisten en redacteuren contact opnemen met communicatie@schuldhulpmaatje.nl. Uit respect voor hun privacy zijn interviews met onze hulpvragers niet mogelijk.

Klachtenregeling

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich bij SchuldHulpMaatje veilig voelt. Ben je toch niet tevreden over hoe (iemand van) SchuldHulpMaatje zich heeft gedragen? Dan kun je een klacht indienen. Hoe je dat kunt doen, staat in onze klachtenregeling.

Voor alle andere vragen:

Vul onderstaand contactformulier in:

  • We kunnen je alleen helpen als we je kunnen bereiken. Daarom vragen we deze gegevens van je. Die gebruiken we eerst om te kijken of SchuldHulpMaatje werkt in de gemeente waar je woont. Daarna geven we ze aan de SchuldHulpMaatje-locatie die je moet bellen of e-mailen om een afspraak met je te maken. We geven je persoonsgegevens aan niemand anders en we bewaren ze niet langer dan nodig is. Lees voor meer informatie de privacyverklaring van SchuldHulpMaatje.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.