15 mei – Nieuwe module beschikbaar!

Vanaf maandag 15 mei hebben we voor jou en de andere coördinatoren weer een nieuwe module beschikbaar: Werkveld van de Coördinator. Deze module is onderdeel van de hertcertificering voor komend jaar. In deze module leer je alles over wat je als coördinator moet weten. Een kort introductiefilmpje vertelt je waarom de tweedaagse training voor coördinatoren is ontwikkeld en ook hoe je je hiervoor kunt aanmelden. In een ander filmpje laten we je al een klein beetje weten wat er op de eerste trainingsdag allemaal verteld gaat worden. Er zit ook een handboek bij die je kunt downloaden en bestuderen. Deze module stoomt je op effectieve wijze klaar voor allerlei situaties waar je als coördinator mee te maken krijgt.

Totaal filmtijd: 7 minuten
Geschatte tijd doornemen handboek: 2 uur