Corrie

Corrie leende telkens melk of eieren bij de buren, omdat ze die ‘vergeten’ was mee te nemen. Maar ze bracht het nooit terug. Ze had gewoon geen geld voor boodschappen. Met haar vier kinderen zat ze in de kou en zonder eten. Door haar man verlaten, ziek en vervolgens werkloos kreeg ze haar zaken niet meer bij elkaar. Ze was te verdoofd en te ziek om een oplossing te bedenken. Toen kreeg ze maatje Ilse. Het duurde even voordat Corrie doorhad dat ze Ilse echt kon vertrouwen. Nu herken je haar niet meer terug. Ze heeft haar zaken weer op orde en is weer aan het werk. Haar maatje Ilse vergeet ze nooit meer.

Ben jij op zoek naar hulp bij geldproblemen?

Geldproblemen hebben een enorme impact. Soms kom je er alleen niet uit. Wij willen je graag helpen. Vul het aanmeldformulier in, dan nemen wij contact met je op.