2000 vrijwilligers! Kostbare cijfers…

Ja… je leest het goed: 2000 vrijwilligers! We zijn dankbaar voor jullie inzet! Het is niet uit te drukken hoe waardevol jullie werk is. En met zoveel maatjes zijn er zovelen geholpen.

En misschien is het wel eens even goed om deze cijfers eens te bekijken. Dit zijn de cijfers van het afgelopen jaar. In totaal zijn er 22.130 mensen geholpen. 6.130 mensen daarvan ontvingen persoonlijke hulp van jullie, de rest van de mensen mochten we via al onze websites helpen met preventie, tests en het toeleiden naar de juiste hulp.

Dus per dag maken jullie het verschil voor 20 mensen! Voor alle deze mensen maken jullie tijd vrij. Dit waren maar liefst 213.000 uren in 2016! En door jullie zijn er 1.336 dreigende situaties voorkomen en hebben. Denk hierbij aan huisuitzettingen, beslagleggingen, woningontruimingen en afsluitingen nutsvoorzieningen. Wauw! deze cijfers doen ertoe. We mogen beseffen dat we met elkaar een groot werk doen en dat ieder persoon telt!