Afscheid Mieke

Deze maand nemen wij afscheid van onze collega Mieke. 7 jaar heeft zij zich vol enthousiasme en passie ingezet voor SchuldHulpMaatje.

Mieke haar afscheidswoordje aan jullie:
Of ik tijd had om ‘wat teksten’ te schrijven voor de op te richten organisatie SchuldHulpMaatje? Ik had zin in een nieuwe uitdaging dus sprong erin.
We zijn nu 7 jaar verder. SchuldHulpMaatje staat als een huis. De wildwest tijd zit erop. Dat is voor mij het signaal om weer verder te trekken. Op naar nieuwe uitdagingen en klussen. Per 1 juli zit het erop.
Veel dank aan iedereen voor de leuke contacten, de prettige samenwerking en het vertrouwen dat ik ontving. Ik zal altijd met warme gevoelens terugdenken aan al die fantastische vrijwilligers en de verhalen van hulpvragers die ik mocht opschrijven. Ik wens jullie Gods zegen.
En wie weet kan ik je met mijn bedrijven ToTaalVerhaal en Jaikwileentrouwambtenaar nog eens van dienst zijn, buiten de SchuldHulpMaatje praktijk.
Voor contact over communicatie voortaan mail sturen naar Merle van Herk: merle.van.herk@schuldhulpmaatje.nl