GeldFit.nl – Mooie ontwikkelingen!

Hier weer even een update van GeldFit-project waar hard aan gewerkt wordt.
GeldFit.nl is een online portal waar iedereen op terecht kan. Je vindt hier allerlei tips en tools voor je financiën. Door middel van een vragenlijstje wordt de financiële situatie in kaart gebracht. Op dit moment wordt de website voor vier pilotplaatsen (Zwolle, Deventer, Leiden en Amsterdam-Zuidoost) zo ingericht, dat een persoon gelijk wordt doorverwezen naar een geschikte instantie in zijn of haar woonplaats. Op deze manier worden hulpvragers op de meest effectieve wijze doorverwezen.

Zwolle is als eerste pilotplaats life gegaan!
Voor de marketingcampagne is er de postcode preventieaanpak ingezet. Uit deze postcode aanpak zijn een aantal wijken in Zwolle naar boven gekomen waar relatief veel mensen wonen met een verhoogd risico op financiële problemen. We hebben er 2 profielen uit gelicht en dat zijn de jonge stellen en de vijftig plussers. De marketingcampagne heeft daarmee specifiek als doel mensen met beginnende problemen eerder in beeld te krijgen. Dat is het maatwerk wat per pilotplaats geregeld wordt. Het is mooi om te zien dat we op deze manier heel gericht mensen met financiële problemen kunnen benaderen en verder helpen.

Heb je de website al eens bekeken? www.geldfit.nl!