MoneyFit – Jongerenaanpak voor de gemeente

MoneyFit wordt inmiddels maandelijks door 10.000 jongeren bezocht. Het is een toegankelijk portal met allerlei nuttige info over geldkwesties. En daarbij kunnen jongeren direct hun vragen stellen via WhatsApp en/of contact opnemen voor een (MoneyFit)Maatje.

Omdat veel gemeentes nog niet op de hoogte zijn van de mogelijkheden die er zijn vanuit MoneyFit, hebben we een brochure laten maken. Op deze manier weten gemeentes hoe zij in samenwerking met SchuldHulpMaatje aan de slag kunnen. Op 10, 11 en 12 oktober hebben we voor gemeenteambtenaren en de coördinatoren en bestuursleden van SHM een speciale middag over hoe jongeren in armoede bereikt kunnen worden. Hopelijk mogen hier weer mooie initiatieven uit voort komen! Hieronder kun je de brochure bekijken.

Brochure Jongerenaanpak