We stellen aan je voor…Maatje Erik van locatie Den Ham Vroomshoop

Naam: Erik Roelofs
Foto: Zie bijlage
Leeftijd: 49 jaar
Woonplaats: Den Ham
Locatie: Den Ham en Vroomshoop
School/opleiding/werk: MAVO, MEAO, certificaten van MBA en SPD. Ik ben nu werkzaam als
relatiebeheerder bij Accuraat Accountants te Den Ham (O.), ruim 12,5 jaar

Waarom ben je SchuldHulpMaatje?

Ik wil wat betekenen voor mensen die het moeilijk hebben op financieel gebied om welke reden dan ook en kijken of ik samen met Stichting BOOT hierin wat zouden kunnen betekenen voor deze mensen. Ik heb dagelijks te maken met belastingen en financiën door mijn werk en ik hoop dat ik hierdoor mijn steentje kan bijdragen.

Wat wil je meegeven aan de mensen die je helpt?
Probeer je open te stellen voor de mensen zoals ik/wij die jouw en/of jullie graag willen helpen. Helpen in de zin van zelfredzaamheid ofwel dat jij en/of jullie je eigen boontjes weer kunnen doppen.

Kun je een mooi/leuk/speciaal/pittig/leerzaam (kies maar!) moment benoemen tijdens je werk als SchuldHulpMaatje?

Nee, helaas niet, want ik heb samen met 10 andere mensen afgelopen okt’17 gedurende 3 zaterdagen de cursus gevolgd die nodig is om SchuldHulpMaatje te kunnen worden. De laatste formaliteiten zijn net afgerond en ik verwacht binnenkort ingezet te worden om de 1e persoon of gezin te mogen helpen.

Wil je nog iets zeggen tegen de andere maatjes (een wens of een vraag bijv.)?
Ik wens alle mede cursisten heel veel succes met het werk wat zij gaan doen als SchuldHulpMaatje. Tevens verheug ik mij op de samenwerking met de mede cursist Herman Berkhof. Samen met hem hopen wij de mensen die het nodig hebben weer in de goede richting te wijzen en zichzelf weer kunnen redden.