Postcodecheck is wake-up call

De landelijke Diaconale Dag van Kerk in actie op zaterdag 21 november werd druk bezocht door diakenen uit het hele land. Ook de stand van SchuldHulpMaatje kreeg veel belangstelling. Bezoekers stonden soms in de rij om de postcodecheck te kunnen doen. 

Wie zijn postcode invoert op onze website www.eerstehulpbijschulden.nl. ziet in één oogopslag hoe hoog de schuldenproblematiek in de eigen buurt is. Voor een aantal diakenen was het een wake-up call. Vanwege de hoge schuldenproblematiek wil SchuldHulpMaatje in zoveel mogelijk plaatsen in het land actief zijn. Dat is mogelijk waar minimaal drie lokale kerken hiervoor de samenwerking willen aangaan.

Ben jij op zoek naar hulp bij geldproblemen?

Geldproblemen hebben een enorme impact. Soms kom je er alleen niet uit. Wij willen je graag helpen. Vul het aanmeldformulier in, dan nemen wij contact met je op.