Financieel expert zoekt inspiratie bij SchuldHulpMaatje

De Argentijnse financieel expert Andrès Panasiuk ging deze maand op bezoek bij SchuldHulpMaatje in Soest. Panasiuk is  een vooraanstaand expert op het gebied van financiële zelfredzaamheid en veelgevraagd adviseur en spreker voor overheden en maatschappelijke organisaties in Latijns Amerika en de Verenigde Staten. 

Andres Pansiuk

 

 

Dr. Panasiuk liet zich door de vrijwilligers informeren over de werkwijze en dagelijkse praktijk, maar ook organisatie van een lokale SchuldHulpMaatje organisatie. De samenwerking met gemeenten en organisaties had zijn volle belangstelling.
Met zijn boeken, cursussen en interviews op radio en televisie bereikt dr.Panasiuk miljoenen mensen. Hij is gegrepen door de Bijbelse principes over ‘rentmeesterschap’. Deze vertaalt hij naar een praktische toepassing voor overheid, bedrijfsleiding en huishoudens. De boeken van Andrés Panasiuk zijn onderscheiden met verschillende internationale prijzen.

 

 

 

Ben jij op zoek naar hulp bij geldproblemen?

Geldproblemen hebben een enorme impact. Soms kom je er alleen niet uit. Wij willen je graag helpen. Vul het aanmeldformulier in, dan nemen wij contact met je op.