Koning bezoekt SchuldHulpMaatje Enschede

Dinsdag 7 juni sprak Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, samen met staatssecretaris Jetta Klijnsma (Sociale Zaken) verschillende projecten in Enschede voor mensen met schulden. Hij sprak er ook met een SchuldHulpMaatje, samen met zijn bejaarde hulpvraagster. De Koning bleek goed op de hoogte van de problematiek.

Het bezoek aan Enschede maakte hem duidelijk dat er in de stad goed wordt samengewerkt tussen de verschillende organisaties om mensen met schulden goed te kunnen helpen. De Koning gaf aan dat zij er ook aan moeten werken dat mensen niet weer terug vallen in hun oude gedrag. Dit is een van de speerpunten van SchuldHulpMaatje.

Ben jij op zoek naar hulp bij geldproblemen?

Geldproblemen hebben een enorme impact. Soms kom je er alleen niet uit. Wij willen je graag helpen. Vul het aanmeldformulier in, dan nemen wij contact met je op.