Moneyfit – online portal voor jongeren

moneyfit-logo

Tijdens de ‘Voor de Jeugd dag’ in de Westergasfabriek in Amsterdam gaat Moneyfit.nl officieel ‘de lucht in’. Dit online portal voor jongeren helpt op weg bij het ontwikkelen van een gezonde financiële levensstijl.

Moneyfit geeft tips, ervaringen van jongeren en doorverwijzingen naar online beschikbare informatie over geld verdienen, studeren, wonen, werken en geld besparen. Het is ook mogelijk om hulp te vragen van een gespecialiseerd jongerenmaatje. Moneyfit is onderdeel van het jongerenprogramma SchuldHulpMaatje-Jong.

Voor SchuldHulpMaatje-Jong leidt SchuldHulpMaatje maatjes op, die jongeren tussen 16 en 26 jaar willen helpen om schulden te voorkomen of anders zo snel mogelijk en voorgoed op te lossen.
De jongerenmaatjes hebben inzicht in de leef- en denkwereld van jongeren en hoe je hen daarin kunt bereiken. Maar ook wat zij nodig hebben en waar regelgeving voor jongeren afwijkt van die voor volwassenen. Uitgangspunt is het ontwikkelen van een gezonde financiële levensstijl.

Theresa
“Was jij er maar toen ik 18 was. Dan had ik heel wat minder schulden gehad en was ik nu niet meer bezig om ze af te lossen. Ik was echt veel liever lekker bezig geweest met mijn eigen bedrijf, dat ik zo graag wil starten.” Een hartenkreet van Theresa, een jonge vrouw van 24 jaar aan haar SchuldHulpMaatje. Met de aandacht en praktische ondersteuning van haar maatje blijkt zij uitstekend in staat om haar financiële zaken op orde te brengen.

Ben jij op zoek naar hulp bij geldproblemen?

Geldproblemen hebben een enorme impact. Soms kom je er alleen niet uit. Wij willen je graag helpen. Vul het aanmeldformulier in, dan nemen wij contact met je op.