Koninklijke onderscheiding voor Krijn de Jong

kon-onderscheiding-krijn-de-jongWoensdag 30 november ontving Krijn de Jong de versierselen van Lid in de Orde van Oranje-Nassau.  Krijn is bestuurslid en coördinator bij SchuldHulpMaatje Ridderkerk  en was een belangrijke voortrekker bij de oprichting van SchuldHulpMaatje in zijn woonplaats . ‘Een initiatief dat zijn waarde heeft bewezen’, aldus de burgemeester. Krijn deJong staat in Ridderkerk bekend als een bevlogen bestuurder en coördinator, die zich ook nog lange tijd heeft ingezet als maatje.

Behalve zijn inzet voor SchuldHulpMaatje aarnaast is Krijn actief als penningmeester van de PCOB in Ridderkerk, projectcoördinator en bestuurslid bij het Gilde Ridderkerk en als scriba en boekhouder voor de Protestantse Gemeente Slikkerveer. Voorheen was hij secretaris bij de Probusclub Ridderkerk. Krijn gefeliciteerd met deze welverdiende Koninklijke onderscheiding.

Ben jij op zoek naar hulp bij geldproblemen?

Geldproblemen hebben een enorme impact. Soms kom je er alleen niet uit. Wij willen je graag helpen. Vul het aanmeldformulier in, dan nemen wij contact met je op.