Geldfit in de lucht

Vandaag is de nieuwe online portal Geldfit.nl gelanceerd. Doel van de website is om financiële problemen bij Nederlanders te voorkomen of vroegtijdig te signaleren. Geldfit is een samenwerking van SchuldHulpMaatje en landelijke en plaatselijke organisaties. Dit maakt een financiële hulpketen mogelijk, die een schuldensituatie kan voorkomen of kan helpen deze zo spoedig mogelijk op te lossen. Organisaties die willen aansluiten bij Geldfit worden daartoe van harte uitgenodigd.

In Geldfit werken de volgende landelijke en plaatselijke organisaties samen: SchuldHulpMaatje, Humanitas, Stichting Lezen & Schrijven, Rabobank, Sallandse Dialoog, Zilveren Kruis en gemeente Zwolle. De Rabobank Foundation, het maatschappelijk fonds van de Rabobank, maakte met een aanzienlijke donatie de pilotfase van deze nieuwe en effectieve financiële hulpketen mede mogelijk.

Vragen over Geldfit? Neem contact op met projectleider Nathalie Eilander: nathalie.eilander@schuldhulpmaatje.nl of 06-14 03 00 06.

Ben jij op zoek naar hulp bij geldproblemen?

Geldproblemen hebben een enorme impact. Soms kom je er alleen niet uit. Wij willen je graag helpen. Vul het aanmeldformulier in, dan nemen wij contact met je op.