Bijna 50.000 mensen kregen in 2021 (preventieve) hulp vanuit SchuldHulpMaatje

Afgelopen jaar zijn we in meerdere gemeenten met SchuldHulpMaatjes aan de slag gegaan. In maar liefst 144 gemeenten kunnen inwoners hierdoor steun ontvangen van een SchuldHulpMaatje.

Nieuwe locaties
De Vereniging SchuldHulpMaatje blijft groeien. In 2021 hebben zich 9 nieuwe leden aangesloten: Groningen, Bunschoten, Valkenswaard, Schiedam, Baarn, Teylingen, Stadskanaal, Boekel, Hillegom. Daarnaast zijn er vanuit 5 bestaande locaties ook uitbreidingen geweest naar 6 buurgemeenten: Vlissingen (vanuit Middelburg), Terneuzen en Sluis (vanuit Hulst), Woensdrecht (vanuit Bergen op Zoom), Druten (vanuit Wijchen) en Langedijk (vanuit Heerhugowaard).

Ondanks nog veel beperkende maatregelen werden in 2021 door SchuldHulpMaatje in Nederland 8488 mensen geholpen met een Maatje. Online werden 41053 mensen preventief geholpen bij (beginnende) schulden.

Nieuwe locaties en uitbreidingen mochten we verwelkomen in 14 plaatsen. In totaal zijn we daarmee actief in 144 gemeenten vanuit 106 locaties.

Woon jij in een van onderstaande plaatsen? Dan kan ook jij ondersteund worden door een Maatje! Of misschien wil je zelf wel aan de slag als Maatje. Kijk vooral voor jouw woonplaats op uitdeschulden.nu/locaties/.

 

 

 

 

 

Ben jij op zoek naar hulp bij geldproblemen?

Geldproblemen hebben een enorme impact. Soms kom je er alleen niet uit. Wij willen je graag helpen. Vul het aanmeldformulier in, dan nemen wij contact met je op.