SHM-directeur reageert op verlichting hoge energierekening

Carla van der Vlist bij Family7

Op Prinsjesdag besprak SchuldHulpMaatje-directeur Carla van der Vlist bij Family7 de plannen van de overheid om verlichting te bieden bij de hoge energierekening. Kijk het programma Uitgelicht! van Family7 terug.

Carla van der Vlist: “Het is goed dat de politiek erkent dat er mensen zijn met forse financiële problemen en dat er maatregelen worden genomen. De spanning bij mensen blijft of het genoeg is en op tijd komt. Het is aan de overheid om hier direct werk van te maken. Schulden zijn daarnaast vaak het gevolg van levensgebeurtenissen, waar je geen of weinig invloed op hebt. Zo snel mogelijk hulp inschakelen is belangrijk. Vanuit SchuldHulpMaatje doen we er alles aan om mensen niet in de kou te laten staan, maar op weg te helpen naar meer financiële gezondheid.”

Ben jij op zoek naar hulp bij geldproblemen?

Geldproblemen hebben een enorme impact. Soms kom je er alleen niet uit. Wij willen je graag helpen. Vul het aanmeldformulier in, dan nemen wij contact met je op.