Landelijke vrijwilligersdag 2022

Speciaal voor alle vrijwilligers die mensen ondersteunen bij hun geldzaken, organiseren het Nibud, Humanitas, SchuldHulpMaatje, LSTA, fiKks, Rabobank, Rabo Foundation en NN Group op zaterdag 12 november 2022 de Landelijke Vrijwilligersdag. Minister Carola Schouten spreekt op deze dag speciaal voor jou als vrijwilliger over de huidige financiële uitdagingen en de grote waarde van jouw rol als vrijwilliger in de samenleving.

Dit gratis en volledig verzorgde evenement vindt plaats bij Rabobank in Utrecht, begint om 9.30 uur en eindigt om 15.00 uur. Heb jij je nog niet aangemeld voor deze unieke bijeenkomst? Dit kan nog tot en met 6 november. Doe dit dus snel, want vol is vol.

Samen staan we sterk
Jij weet als geen ander dat jouw rol als vrijwilliger in geldzaken dit jaar belangrijker is dan ooit. Daarom willen wij je deze dag de waardering geven die je verdient. We bieden je nieuwe inzichten en handvatten en geven je de kans om met andere vrijwilligers te sparren over de problemen die je bij je werk tegenkomt. Want samen staan we sterk!

Wat kun je op deze dag verwachten?

  • Minister Carola Schouten komt speciaal voor jou en spreekt over de huidige financiële uitdagingen en de grote waarde van jouw rol in de samenleving.
  • Je krijgt van Nibud-directeur Arjan Vliegenhart de primeur van de nieuwste onderzoeksresultaten over financiële problemen door inflatie, koopkrachtdaling en energiearmoede.
  • Je bent aanwezig bij de lancering van de geheel vernieuwde vrijwilligerstraining ‘ondersteuning bij geldzaken’, waarvan SchuldHulpMaatje de online bouwstenen vooral zal benutten om onze pré-learning te actualiseren.
  • Je kunt kiezen uit verschillende presentaties over thema’s die rechtstreeks aan je werk en de huidige problematiek raken, zoals ‘vertrouwen en veiligheid’, ‘de hulpvrager ondersteunen’ en ‘loslaten en doorverwijzen’.
  • En we sluiten de dag af met een inspirerende en hartverwarmende podiumshow, maar om te weten wat je daar kunt verwachten, moet je echt zelf komen!

Ben jij er ook bij?
Je bent van harte uitgenodigd. Klik ‘Registreren’ om je aan te melden. Je komt dan op de website van Rabobank, waar de registratie plaatsvindt. Doe dit uiterlijk 6 november 2022.
Het ochtendprogramma op het podium is ook te bekijken via een livestream. Klik dan op 12 november op deze link. Aanmelden is niet nodig.

Ben jij op zoek naar hulp bij geldproblemen?

Geldproblemen hebben een enorme impact. Soms kom je er alleen niet uit. Wij willen je graag helpen. Vul het aanmeldformulier in, dan nemen wij contact met je op.