Nieuwe impuls jongerenaanpak MoneyFit van SchulpHulpMaatje mede dankzij support Dunavast

Dunavast support MoneyFit SchuldHulpMaatje

Geldproblemen onder jongeren nemen toe. SchuldHulpMaatje wil met MoneyFit jongeren (online) vinden, bereiken en ondersteunen. Dunavast B.V. tekende deze week een overeenkomst met SchuldHulpMaatje voor financiële steun om MoneyFit een nieuwe impuls te geven.

“We zijn blij met deze support van Dunavast B.V.”, zegt Carla van der Vlist, directeur SchuldHulpMaatje Nederland. “Jongeren worden bovengemiddeld hard geraakt door stijgende kosten, dus alle hulp is nodig. SchuldHulpMaatje wil taboes doorbreken, jongeren stimuleren hulp te zoeken, de schaamte voor hun schulden opzij te zetten en hen vooral meer zelfvertrouwen laten ontwikkelen zodat ze meer grip krijgen op hun leven en een opeenstapeling van problemen voorkomen. Ook werven we (jonge) vrijwilligers, die zich speciaal inzetten als SchuldHulpMaatje voor jongeren met geldzorgen.”

SchuldHulpMaatje wil met de aanpak MoneyFit haar locaties helpen om nog meer jongeren met geldzorgen te vinden en bereiken. Landelijk zal de aanpak MoneyFit worden ondersteund met een campagne om jongeren onder andere via social media te bereiken en te prikkelen een stap te zetten naar hulp.

Wie hulp nodig heeft bij geldzorgen, kan nu al een beroep doen op de inzet van een SchuldHulpMaatje via schuldhulpmaatje.nl/ik-zoek-hulp/

Wil je als bedrijf ook SchuldHulpMaatje supporten om meer mensen met geldzorgen te bereiken? Neem contact met ons op: info@schuldhulpmaatje.nl

Op de foto: Silvia Jolink (Dunavast) ondertekent de overeenkomst, samen met Carla van der Vlist (SchuldHulpMaatje)

Ben jij op zoek naar hulp bij geldproblemen?

Geldproblemen hebben een enorme impact. Soms kom je er alleen niet uit. Wij willen je graag helpen. Vul het aanmeldformulier in, dan nemen wij contact met je op.