Hulpvrager Danny in Concert van Hoop

hulpvrager Danny en Maatje Bertine

Maatjes zijn onmisbaar. Het zijn vrijwilligers die iemand een steuntje in de rug bieden en hoop geven. En aan die hoop is zeker in deze tijd veel behoefte. Danny, een van onze hulpvragers, en zijn Maatje Bertine delen hun verhaal tijdens het Concert van Hoop. Ze worden bovendien toegezongen door bekende artiesten. Met het Concert van Hoop willen het Oranje Fonds de EO samen opnieuw hoop geven door muziek en verhalen van mensen die voor elkaar klaar staan, zoals Danny en Bertine. Het Concert van Hoop wordt op 10 maart om 20.30 uur live uitgezonden op NPO1 vanuit Rotterdam Ahoy.

hulpvrager Danny en Maatje Bertine

Lees hier meer

Bekende artiesten en hoopvolle verhalen

Tijdens het concert zijn er optredens van Guus Meeuwis, Diggy Dex, Suzan & Freek en andere artiesten onder leiding van het Metropole Orkest. In een verder leeg Ahoy zijn Danny en Bertine op gepaste afstand aanwezig en zullen zij toegezongen worden. Naast het verhaal van Danny en Bertine zijn er ook andere hoopvolle verhalen van mensen die zich als maatje inzetten voor een ander, omdat juist nu niemand er alleen voor moet staan. Via eo.nl/concertvanhoop kan iedereen een hoopvol lied uit het concert doorsturen naar iemand die wel wat hoop kan gebruiken.

Hulp nodig?

Kom je niet meer uit met je geld of heb je schulden? SchuldHulpMaatje helpt! Voorkom dat het erger wordt en vraag zo snel mogelijk hulp. Een deskundige en betrouwbare vrijwilliger helpt je graag weer op weg met je geldzaken. Dan krijg je weer rust. En de hulp is gratis.
Klik op de onderstaande help-knop en vul het formulier op uitdeschulden.nu in.

Ik wil hulp

Ben je tussen de 16 en 25 jaar? Ga naar www.moneyfit.nl

Een van onze vrijwilligers belt je terug om een afspraak te maken. Wanneer SchuldHulpMaatje niet in jouw woonplaats actief is, verwijzen wij je naar andere hulpverleners.

Maatje worden?

Door de coronacrisis verwachten we dat het aantal mensen met financiële problemen fors zal stijgen. Die mensen helpen we graag (en liefst zo tijdig mogelijk) om hun geldzaken weer onder controle te krijgen. SchuldHulpMaatje kan daarvoor nog heel wat vrijwilligers gebruiken. Is Maatje worden iets voor jou? Lees hier meer over vrijwilliger worden bij SchuldHulpMaatje.

Ben jij op zoek naar hulp bij geldproblemen?

Geldproblemen hebben een enorme impact. Soms kom je er alleen niet uit. Wij willen je graag helpen. Vul het aanmeldformulier in, dan nemen wij contact met je op.