André: “Er viel een last van mijn schouders”

André

Twee jaar deed André er, samen met Maatje Michel, over om van een grote schuldenlast af te komen. Nu zegt hij tegen iedereen met schulden: “Trek aan de bel bij SchuldHulpMaatje, want daar zit je goed!” 

Nadat André (70) jarenlang bij de PTT – zoals het Nederlandse postbedrijf toen nog heette – had gewerkt, nam hij ontslag om een eigen bedrijf te beginnen. Dat ging helaas niet goed, en André kwam in de schulden terecht. Verschillende mensen bieden hulp aan, maar tegen iedereen zegt André dat hij zijn problemen zelf wil oplossen. Alleen, dat deed hij niet. “Ik realiseerde me dat het niet goed ging, maar ik was gewoon helemaal de kluts kwijt. Ik wist niet hoe ik mijn problemen moest aanpakken.” 

Rust 
Dan komt André in contact met SchuldHulpMaatje. Het klikt meteen met zijn maatje Michel: “Ik stond stijf van de spanning in die tijd, maar zodra Michel me een hand gaf, viel er een last van mijn schouders. Alleen al zijn opmerking ‘André, we gaan eens rustig jouw administratie op orde brengen’ gaf me zoveel rust. Ik kreeg geen verwijten, helemaal niets. SchuldHulpMaatje behandelt je echt als mens, en gaat samen met jou op zoek naar oplossingen. En dat ook nog eens helemaal gratis.” 
Samen met Michel brengt André zijn schulden in kaart. “Daarna zijn we gaan kijken: wat kunnen we doen, wat is er mogelijk? De Maatjes van SchuldHulpMaatje zijn deskundig en weten veel. In twee jaar tijd waren mijn problemen opgelost!” 

Mens 
“Ik ben mijn Maatje zó dankbaar”, zegt André. “Ik ben weer mens geworden, ik geniet weer van het leven. En dat allemaal dankzij SchuldHulpMaatje. Tegen iedereen met geldproblemen, zeg ik: trek aan de bel! Neem contact op met SchuldHulpMaatje, want daar zit je goed!”  

André vertelt zijn verhaal in deze video

Ben jij op zoek naar hulp bij geldproblemen?

Geldproblemen hebben een enorme impact. Soms kom je er alleen niet uit. Wij willen je graag helpen. Vul het aanmeldformulier in, dan nemen wij contact met je op.