SchuldHulpMaatje

Utrecht

Gratis en betrouwbare hulp bij geldzorgen en schulden
in Utrecht

Maak je je zorgen omdat je niet uitkomt met je geld? Kom je geld tekort doordat je persoonlijke situatie (bijvoorbeeld door een scheiding of werkloosheid) is veranderd? Heb je schulden of dreig je in de schulden te komen? Je bent niet de enige. In Utrecht heeft 1 op de 2 mensen problemen om rond te komen. SchuldHulpMaatje Utrecht pakt samen met jou je geldproblemen aan: gratis en zonder oordeel.

Bekijk hoe Cora met haar SchuldHulpMaatje
aan de slag ging met haar schulden.

Neem direct contact op met Michiel

coördinator SchuldHulpMaatje Utrecht, Michiel Kersemaekers
Coördinator(en) SchuldHulpMaatje Utrecht Michiel Kersemaekers
Werkdagen; maandag, dinsdag, donderdag

Bezoekadressen

Je kunt ook zonder afspraak op één van onze inloopspreekuren langskomen. In deze Papiercafé’s kun je terecht met vragen over brieven van instanties. We helpen je met de acties die van je gevraagd worden in zulke brieven. Ook begeleiden we je met bijvoorbeeld het aanvragen van een DigiD-code of U-pas. Een afspraak maken is niet nodig. Papiercafé in Bij Bosshardt Marco Pololaan 10 Openingstijden: ma t/m vr van 10.00 tot 11.30 uur Papiercafé Utrecht-West Broerestraat 12, naast de Majellakerk Openingstijden: ma t/m woe van 10.00-11.30 uur Papiercafé Zuilen, in samenwerking met Dock en Kracht van Zuilen Sint-Ludgerusstraat 251 Openingstijden: maandag 10.00-12.00 uur zuilen@papiercafe.nl Papiercafé Overvecht, in samenwerking met de Johannescentrumgemeente Margaretha van Parmadreef 14 Openingstijden: woensdag 10.00-11.30 uur overvecht@papiercafe.nl Papiercafé Centrum, in samenwerking met Bartholomeüs in de Wijk Lange Smeestraat 40 Openingstijden: woensdag 15.00-17.00 uur centrum@papiercafe.nl

Wie gaat jou helpen?

Een SchuldHulpMaatje is een gecertificeerde vrijwilliger die jou helpt bij geldzorgen. Wij nemen niet de verantwoordelijkheid uit handen. We nemen de tijd om te luisteren naar jouw verhaal en zoeken samen naar oplossingen. We komen graag daar waar jij wilt en kunt. Bij je thuis of ergens anders. Onze SchuldHulpMaatjes staan voor jou klaar.

Past de hulp van SchuldHulpMaatje Utrecht bij jou?

Doe de online test om er achter te komen of de hulp die SchuldHulpMaatje Utrecht biedt past bij jou en je situatie...

Hoe werkt SchuldHulpMaatje in Utrecht?

Neem contact op!

De eerste stap moet je zelf zetten. Dus heb jij geldvragen, geldzorgen of problemen met schulden? Vul het formulier in en leg je situatie uit.

Kennismaking

Na jouw aanmelding neemt de coördinator contact met je op om kennis te maken en zorgvuldig jouw situatie te bespreken.

Je krijgt een Maatje

Na het gesprek met de coördinator wordt een SchuldHulpMaatje aan je toegewezen die echt bij jou past om je te helpen.

Aan de slag!

Je gaat samen met je Maatje aan de slag. Jullie maken een plan op maat. Zo gaan jullie samen aan jouw schulden of geldvragen werken.

Word vrijwilliger

Wil jij mensen met geldproblemen op weg helpen?

Geldproblemen hebben een enorme impact. Als vrijwilliger begeleid en ondersteun je mensen met financiële problemen. Door hen op weg te helpen naar een gezonde financiële huishouding, zodat iemand het zelf kan. Door te luisteren naar hun verhaal en samen te zoeken naar oplossingen. Wij geloven dat het kan: mensen en hun financiën beter in balans brengen. Doe jij mee?

Organisatiegegevens

Naam:
Ook genoemd:
IBAN:
KvK:
ANBI: RSIN:

Bestuurssamenstelling: Downloads:

Beleid:

Beloningsbeleid: